Rovdyrskolen 2017 har startet

Vi startet rovdyrskolen med en instruksjon i «hva er et rovdyr?» og en rask gjennomgang om biologien til jerv, gaupe, ulv og bjørn. Elevene fikk prøve seg med de nyinnkjøpte mentometerknappene, noe som var like artig for oss som for elevene.

Etter en time med teori spiste vi nystekte vafler for å feire sesongstarten på rovdyrskolen. Deretter tok vi turen ut i parken for å se og fore rovdyrene. Dessverre glimret ulvene med sitt fravær, men resten av rovdyrene kom frem for å hilse på.

Det ble totalt sett en kjempefin dag på Besøkssenter rovdyr og vi gleder oss til å få flere skoler på besøk utover våren.

Takk for besøket Vestby skole.

 

20170321_130608
Lena nyter noen minutter i sola under lunsjpausen
20170321_124216
Det var populært med installasjonen «snik deg som en gaupe».
Vestbyen skole rovdyrskole