Nå kan du melde klassen din på rovdyrskole 2017

Rovdyrskolen er et populært opplegg for 5. klassinger i Nord-Trøndelag som vil lære samfunnskunnskap om rovdyr. Rovdyrskolen er gratis og kan oppleves på dagstur eller rundtur hver vår og høst. Tidligere år har vi reservert alle plasser for klasser fra hele fylket, så det lønner seg å være tidlig ute med bestilling.

ROVDYR-181ROVDYR-167

Målet for dagen er at elevene skal få et lite innblikk i hvorfor det oppstår uenighet om og frykt for rovdyr, samt en innføring i deres levesett og oppførsel. Vi vil fokusere på fakta og gi elevene inspirasjon til å skape seg en kunnskapsbasert mening videre.

Kostnad: Ingen for skolene.

Tidsbruk: Ca 4 timer til besøket, i tillegg kommer reisetid mellom skolen og parken.

Tilgjengelighet: Rovdyrskolen er tilgjengelig i perioden (2017)  vår 20.mars til 2.juni. Høst  21.august til 13.oktober.

For mer informasjon og bestilling klikk her.