Rovdyrskolen på Flå

Få besøk av en naturveileder fra Besøkssenter rovdyr Flå til skolen eller gruppen din. Vi kommer gjerne!

Rovdyrskolen på Østlandet

Besøkssenter rovdyr Flå tilbyr Rovdyrskole til hele Østlandet. Hos oss jobber det to naturveiledere som begge jobber med å holde Rovdyrskoler for store og små. De reiser rundt til skoler med en Rovdyrekspress proppfull av rovdyrskinn, skaller, tenner, kranier, klør, og mye mer! 

Det er helt gratis å få besøk av Rovdyrskolen, og det er bare å sende en e-post til [email protected] eller [email protected] for å booke en avtale. Naturveilederne reiser i utgangspunktet ut til skoler og andre steder for å lære bort om rovdyrene, men det er også mulig å komme på besøk til oss for å se utstillingen i Flå. 

Du kan lese mer om Besøkssenter Rovdyr Flå og utstillingen ved å klikke her. 

Det er mellomtrinnet som prioriteres for Rovdyrskole, men også andre alderstrinn eller til og med grupper som ikke er tilknyttet skolen kan få besøk av en naturveileder fra Besøkssenter Rovdyr Flå. Naturveilederne våre kommer gjerne på besøk til både store og små! 

Om opplegget

Opplegget kan tilpasses gruppen det undervises for, og tar utgangspunkt i de fire store rovdyrene og deres økologi. Opplegget er pedagogisk oppbygd, formidles på en spennende måte, og oppfyller læreplanens krav med hensyn til undervisning om rovdyrene.